Holštajnský rezeň

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Teľacie rezne odblaníme, naklepeme, osolíme a na oleji z obidvoch strán sprudka opečieme. Podlejeme ich vodou, pridáme posekanú šunku a chvíľu podusíme. Potom ich vyberieme, uložíme na misu a na každý rezeň dáme volské oko. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a nalejeme na rezne. Zdobíme ich pokrájanými kyslými uhorkami. Podávame obložené dusenou zeleninou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rybacia pomazánka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zemiakové lokše 2.

Náročnosť