Paprikáš z patizónov

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú a pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme červenú papriku, soľ, umyté, olúpané, jadier zbavené a na menšie kocky pokrájané patizóny, trochu podlejeme vodou a udusíme. Keď sú patizóny mäkké, prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme. Ako prílohu podávame maslové halušky alebo slané pečivo.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kurací stroganov 1.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Žemľové knedle

Náročnosť