Hovädzie na víne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Mäso opečieme na rozpálenom oleji, pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, zeleninu, citrónovú kôru, korenie, pokrájanú slaninu a spolu popražíme. Posolíme, prilejeme rajčiakový pretlak rozriedený vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho, povaríme, pridáme cukor, citrónovú šťavu, víno a precedíme cez sito na pokrájané mäso. Podávame s knedľou. Prajeme Vám dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 27, 2022 / 16:59

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rýchly hruškový kompót so škoricou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Študentské rezy

Náročnosť

Šošovicová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút