Hovädzie mäso pečené na víne 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso opečieme na rozpálenom oleji, pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, zeleninu, citrónovú kôru, korenie, pokrájanú slaninu a spolu popražíme. Posolíme, prilejeme rajčiakový pretlak rozriedený vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho, povaríme, pridáme cukor, citrónovú šťavu, víno a precedíme cez sito na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, ryžou, makarónmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená