Gulášová polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do väčšieho hrnca dáme masť, pridáme mäso pokrájané na menšie kúsky, cibuľu, rajčiaky a koreňovú zeleninu, všetko pokrájané‘ na rezance, potlčenú rascu, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a spolu podusíme asi 10 minút. Potom zaprášime múkou, znova podusíme, zalejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka. Pridáme olúpané surové zemiaky pokrájané na malé kocky, podľa potreby prilejeme horúcu vodu a varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Hotovú polievku ochutíme pokrájanou zelenou zelerovou vňaťou a trochou rozmrveného majoránu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jahodový kompót 2.

Náročnosť

Dusená mrkva 2.

Náročnosť

Citrónové rezy

Náročnosť

Liptovská ruža

Náročnosť

Pečené kuracie stehná so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút