Pečený moriak

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Tuk a pečienku z moriaka jemne posekáme. Gaštany z jednej strany narežeme a varíme vo vode, kým sa nedajú olúpať. Po olúpaní ich uvaríme vo vývare z mäsa do mäkka. Prelisujeme ich, zmiešame s tukom a pečienkou, pridáme korenie podľa chuti, jemne posekanú petržlenovú vňať a zriedime vývarom z gaštanov. Plnkou naplníme moriaka, zašijeme ho a pečieme na masle za občasného polievania šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Grenadír

Náročnosť

Hovädzie pečené mäso so šampiňónmi

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Dietna kapustnica

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút