Hydinový šalát 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Pečené mäso z hydiny vykostíme, pokrájame na rezance, pridáme hrášok z konzervy, olúpané, jaderníkov zbavené a nastrúhané jablko, trochu vareného a na rezance pokrájaného zeleru, okoreníme, pridáme majonézu a smotanu, osolíme, okyslíme octom a všetko spolu zľahka premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Koktejl

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablkové želé s bazalkou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kakaová saláma

Náročnosť

Zaprávané držky

Náročnosť