Jahodová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme z bielkov ušľahaný tuhý sneh a múku. Zľahka všetko premiešame a cesto dáme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a upečieme. Vychladnuté dvakrát naplocho prekrojíme, plátky potrieme plnkou a zložíme na seba. Vrch a boky torty tiež potrieme plnkou. Nožom zohriatym v teplej vode vyznačíme jednotlivé kúsky torty, ktoré ozdobíme celými peknými jahodami.
Plnka: Maslo vymiešame s cukrom na penu, do ktorej zľahka primiešame jahody pokrájané na menšie kúsky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená