Vyprážaný kaleráb

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Olúpaný kaleráb vložíme do osolenej vody a chvíľu povaríme. Potom vyberieme a vychladnutý pokrájame na hrubšie kolieska. Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, strúhanke a v rozpálenej masti po oboch stranách vypražíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapečený pór

Náročnosť

Maková plnka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Základná majonéza

Náročnosť

Orieškový nákyp s orieškovým krémom

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Sleduj nás na

Instagrame

Ak sa pochváliš niektorým z našich receptov na Instagrame, nezabudni otagovať post #ReceptyGurman