Vyprážaný kaleráb

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Olúpaný kaleráb vložíme do osolenej vody a chvíľu povaríme. Potom vyberieme a vychladnutý pokrájame na hrubšie kolieska. Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach, strúhanke a v rozpálenej masti po oboch stranách vypražíme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Likér z višní

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hovädzí vývar s cestovinou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Figová saláma

Náročnosť

Zemiaková omeleta

Náročnosť