Jelenie mäso

Výborné recepty na jelenie stehno, ktoré vám budú zaručene chutiť, nájdete práve u nás na Gurmánovi. Chuť diviny najlepšie vynikne v kombinácií s červeným vínom. Jelenie mäso je vhodné podávať s prílohami ako sú zemiaky či ryža, no hodí sa najmä do gulášov. Nájdete u nás rôzne druhy jedál, od jednoduchších ktoré vám zaberú len pár minút, až po tie najnáročnejšie. Ak sa tu nenachádza recept ktorý by ste hľadali, môžete pridať svôj vlastný recept, a prispieť tak do nášho receptára.

Jelenie ragú

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jelenie stehno na slanine

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Jelení guláš

Náročnosť

Pečené jelenie stehno

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút