Kalerábová polievka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený kaleráb pokrájame na rezance a podusíme. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju vodou, povaríme a pridáme kaleráb. Osolíme, okoreníme a pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať. Do kalerábovej polievky môžeme pridať aj inú zeleninu (mrkva, karfiol, zelený hrášok).

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bravčové mäso s fazuľovými strukmi

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Orieškové kocky

Náročnosť

Sirčianske guľky

Náročnosť

Prekladaná kapusta

Náročnosť