Kalerábový šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytý olúpaný kaleráb uvaríme v osolenej vode. Postrúhame ho buď na rezance, alebo na plátky a dáme do misy s pokrájanou cibuľou. Zalejeme ho vývarom, v ktorom sme rozmiešali cukor, ocot a olej.
Šalát môžeme pripraviť aj zo surového kalerábu. Namiesto octu môžeme použiť citrónovú šťavu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečená krkovička na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené fašírky

Náročnosť

Uhorkový prívarok

Náročnosť