Kapustový dusený šalát

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

30 g oleja
30 g cibule
600 g hlávkovej červenej kapusty
soľ
rasca
4 – 5 zrniek celého čierneho a voňavého korenia
1 bobkový list
30 g cukru
kyslejšie víno

Postup receptu

Na oleji zapeníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na rezance postrúhanú kapustu, soľ, bobkový list, korenie, rascu a prikryté za občasného pomiešania dusíme. Keď je kapusta asi na polovicu udusená, pridáme cukor, víno a spolu dodusíme. V prípade potreby kapustu dochutíme citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená