Pikantná omáčka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji do sklovita opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme niekoľko zrniek celého korenia, nového korenia, zázvoru, klinčeky, tymian, bobkový list a zalejeme hovädzím vývarom. Varíme na slabom ohni asi 30 minút. Potom pridáme šťavu, skaramelizovaný cukor. Zalejeme vodou a povaríme. Omáčku zahustíme zápražkou s červenou paprikou a varíme až do zhustnutia. Nakoniec na zjemnenie chuti pridáme trochu citrónovej kôry a precedíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená