Pikantná omáčka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na oleji do sklovita opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme niekoľko zrniek celého korenia, nového korenia, zázvoru, klinčeky, tymian, bobkový list a zalejeme hovädzím vývarom. Varíme na slabom ohni asi 30 minút. Potom pridáme šťavu, skaramelizovaný cukor. Zalejeme vodou a povaríme. Omáčku zahustíme zápražkou s červenou paprikou a varíme až do zhustnutia. Nakoniec na zjemnenie chuti pridáme trochu citrónovej kôry a precedíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená