Uhorková nátierka s chrenom a kaparami

Ľahká nátierka na chleba.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

1 šalátová uhorka
5 dkg chrenu
1 PL kapár
2 strúčiky cesnaku
100 g čerstvého syra
soľ
mleté čierne korenie

Postup receptu

1. Ošúpeme uhorku, rozpolíme, odstránime zrnká a pokrájame na malé kocky. Osolíme, pomiešame, necháme 15 minút postáť a potom zlejeme prebytočnú šťavu.
2. Cesnak posekáme nadrobno a postrúhame chren.
3. Uhorky zmiešame spolu s postrúhaným chrenom, cesnakom, čerstvým syrom a kaparami.
5. Nakoniec nátierku osolíme a okoreníme podľa chuti.

Tip: Ak chcete klasické biele pečivo nahradiť zdravšou alternatívou, vyskúšajte nátierku podávať s RACIO Knäckebrot ražným. Skvelo si pochrumkáte.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená