Kari šošovica

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

200-250 gramov šošovice
1 veľká cibuľa
4-5 strúčkov cesnaku
kari
soľ
olivový olej

Ingrediencie pre 3 osoby

Postup receptu

Šošovicu uvaríme. Na olivovom oleji opečieme nasekanú cibuľu a cesnak, pridáme šošovicu, ochutíme kari a soľou, prípadne trochou vegety bez glutamánu, kvapneme trocha citrónu, alebo citrónového olivového oleja. Podávame ako predjedlo obložené paradajkou alebo ako hlavné jedlo s tmavým pečivom. Jedlo je dobré pre tých, ktorí nemôžu jesť šošovicu ako polievku s mliekom, či smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená