Kari šošovica

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

200-250 gramov šošovice
1 veľká cibuľa
4-5 strúčkov cesnaku
kari
soľ
olivový olej

Ingrediencie pre 3 osoby

Postup receptu

Šošovicu uvaríme. Na olivovom oleji opečieme nasekanú cibuľu a cesnak, pridáme šošovicu, ochutíme kari a soľou, prípadne trochou vegety bez glutamánu, kvapneme trocha citrónu, alebo citrónového olivového oleja. Podávame ako predjedlo obložené paradajkou alebo ako hlavné jedlo s tmavým pečivom. Jedlo je dobré pre tých, ktorí nemôžu jesť šošovicu ako polievku s mliekom, či smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kelová fašírka

Náročnosť

Mrkvový šalát 1.

Náročnosť

Mexický guľaš

Náročnosť

Citrónový závin

Náročnosť

Liate cesto

Náročnosť