Lievance so zaváraninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do nádoby preosejeme múku, rozdrobíme droždie, pridáme soľ, cukor, vajcia a polovicu mlieka. Všetko rozmiešame na hladké cesto. Potom pridáme zvyšok vlažného mlieka a necháme prikryté kysnúť. Po vykysnutí postupne nalievame naberačkou cesto do lievanečníka vymasteného olejom a opekáme po oboch stranách. Hotové lievance potrieme zaváraninou a posypeme tvarohom alebo ich môžeme obaľovať v cukre rozmiešanom s mletou škoricou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Fazuľové lečo

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Pečeň na hubách

Náročnosť

Baraní Pilaf

Náročnosť