Lievance so zaváraninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do nádoby preosejeme múku, rozdrobíme droždie, pridáme soľ, cukor, vajcia a polovicu mlieka. Všetko rozmiešame na hladké cesto. Potom pridáme zvyšok vlažného mlieka a necháme prikryté kysnúť. Po vykysnutí postupne nalievame naberačkou cesto do lievanečníka vymasteného olejom a opekáme po oboch stranách. Hotové lievance potrieme zaváraninou a posypeme tvarohom alebo ich môžeme obaľovať v cukre rozmiešanom s mletou škoricou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Žĺtkové krúžky

Náročnosť

Marhuľová omáčka

Náročnosť

Pampúšiky

Náročnosť

Pľúcka so smotanou

Náročnosť

Bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút