Kelová polievka s kalerábom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do vriacej vody dáme očistený a pokrájaný kel, očistený a na hrubšom strúhadle postrúhaný kaleráb, cibuľu, rascu a všetko uvaríme do mäkka. Z oleja a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju vodou, rozmiešame, vlejeme do uvareného kelu, osolíme a ešte chvíľu povaríme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Makovo-slivkové ježe

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vyprážané kuracie kúsky

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Dvojfarebná bábovka 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút