Kelové karbonátky 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený kel uvaríme v osolenej vode, dáme na sito a necháme odkvapkať. Potom ho posekáme, posolíme a pridáme cibuľku opraženú na oleji, pokrájané žemle navlhčené v mlieku, vajce, čierne korenie a zamiešame. Na lopári posypanom strúhankou formujeme karbonátky, ktoré vyprážame v masti. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Husacia krv

Náročnosť

Hydinová paštéta so zapečenými korbáčikmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Poľovnícka pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny