Klopsy na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, zomelieme, osolíme, okoreníme, premiešame a rozdelíme na 4 diely. Sformujeme do valčekov, ktoré obalíme v hladkej múke a opečieme po oboch stranách na rozohriatom oleji. Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska, opražíme do zlatista a pridáme k mäsu. Podlejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka. Potom zalejeme smotanou, premiešame, prehrejeme a ihneď podávame. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a zeleninový šalát.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená