Klopsy na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, zomelieme, osolíme, okoreníme, premiešame a rozdelíme na 4 diely. Sformujeme do valčekov, ktoré obalíme v hladkej múke a opečieme po oboch stranách na rozohriatom oleji. Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska, opražíme do zlatista a pridáme k mäsu. Podlejeme horúcou vodou a dusíme do mäkka. Potom zalejeme smotanou, premiešame, prehrejeme a ihneď podávame. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša a zeleninový šalát.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Párková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Spišská roštenka

Náročnosť

Kuracie prsia na čínsky spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
20 minút

Rýchla omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina