Kotlíkový guláš 3.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

800 g predného hovädzieho mäsa
60 g masti alebo oleja
2 veľké cibule
1 lyžička mletej červenej papriky
soľ
mleté čierne korenie
trocha rasce
2-4 strúčiky cesnaku
250 g zemiakov
1-2 zelené papriky

Postup receptu

Mäso slabo naklepeme a pokrájame na malé kúsky. Do kotlíka alebo kastróla dáme masť, prípadne olej, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a opražíme do ružová. Potom pridáme mletú červenú papriku, pokrájané mäso, soľ, mleté čierne korenie, trocha rasce a rozotretý cesnak, prilejeme trocha vody alebo polievky z mäsovej kocky a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme olúpané a pokrájané zemiaky, pokrájané zelené papriky a dodusíme do mäkka. Podávame s chlebom, so slanými rožkami, prípadne aj s haluškami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená