Kotlíkový guláš z hovädzieho mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Mäso slabo naklepeme a pokrájame na malé kúsky. Do kotlíka alebo kastróla dáme masť, prípadne olej, pridáme cibuľu pokrájanú nadrobno a opražíme.

  2. Potom pridáme mletú červenú papriku, pokrájané mäso, soľ, mleté čierne korenie, trocha rasce a rozotretý cesnak, prilejeme trocha vody alebo polievky z mäsovej kocky a dusíme.

  3. Keď je mäso polomäkké, pridáme olúpané a pokrájané zemiaky, pokrájanú zelenú papriku a dusíme do mäkka. Podávame s chlebom, či s iným pečivom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dvojfarebný zvitok

Náročnosť

Kapor na rasci

Náročnosť

Pečený bažant so slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Torta bezé

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny