Zabíjačková kaša

Viac podobných receptov nájdete tu.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.42
3256 Receptov

Postup receptu

Vnútornosti s podhrdlinou uvaríme v osolenej vode. Nadrobno ich pokrájame, pridáme namočenú vytlačenú žemľu, soľ, čierne korenie, majorán a rozotretý cesnak. Premiešame, dáme na vymastený pekáč a upečieme. Podávame so zemiakmi a s uhorkou.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 24, 2022 / 13:10

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Savarinov nákyp

Náročnosť

Lohazová polievka

Náročnosť
nákyp zelené fazuľky

Fazuľkový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Spišská roštenka

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút