Pečeňové knedličky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

K zomletej pečeni pridáme celé vajce, postrúhanú cibuľku, majorán, rozotrený cesnak, korenie, soľ, strúhanku a múku. Všetko dobre premiešame a necháme asi štvrť hodiny stáť. Potom zo zmesi na pomúčenom lopári formujeme malé knedličky, ktoré zavárame do vriacej polievky. Namiesto knedličiek môžeme malou lyžičkou vykrajovať halušky alebo cez strúhadlo pretierať pečeňovú ryžu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Syrové jednohubky zdobené zeleninou a ovocím

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Zelerová krémová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Plnené rajčiaky 2.

Náročnosť