Kurací šalát s jarnou cibuľkou a vajíčkom, dochutený horčicou

Ľahko stráviteľný obed v podobe kuracieho šalátu, ktorý si môžete pripraviť ako prílohu k vašej letnej grilovačke alebo ako chutný pokrm, ktorý vo vás nevyvolá pocit ťažkého žalúdka.
Ľahko stráviteľný obed v podobe kuracieho šalátu, ktorý si môžete pripraviť ako prílohu k vašej letnej grilovačke alebo ako chutný pokrm, ktorý vo vás nevyvolá pocit ťažkého žalúdka.
Pripravíme si všetky ingrediencie.
Kuracie prsia dôkladne umyte. Pridajte čierne korenie, oregano, soľ, cesnak a olivový olej. Kuracie prsia pečieme na 190 stupňoch s vrchnou prikrývkou, aby boli šťavnaté.
Nakrájajte jarnú cibuľku, cherry paradajky, mozzarelu a na tvrdo uvarené vajíčka.
Polevu pripravíte z olivového oleja, čerstvo vytlačených citrónov a jednej čajovej lyžičky francúzskej horčice a na koniec pridajte soľ.
Nakoniec všetko zmiešajte a pridajte polevu.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ