Pórová mliečna polievka

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
0
136 Receptov

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

  1. Nakrájané zemiaky, cibuľu a pór si opečieme na masle.

  2. Zeleninu zalejeme vývarom a varíme až pokiaľ zemiaky nezmäknú.

  3. Ak chceme, pár zemiakov a pór vyberieme, následne celú zmes rozmixujeme, prilejeme mlieko a smotanu, a ak sme vybrali, tak aj zemiaky s pórom. Môžeme podávať s opečeným pórom alebo so smotanou. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

indická kuchyňa

Kuracia Tikka Masala

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
cuketa
málo kalórií rýchly recept zdravé

Plnené cukety

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
krémová polievka tekvica hokkaido

Hokkaido krémová polievka s tekvicovými semienkami

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút
cestoviny
talianska kuchyňa unikátna kombinácia

Citrónovo-ricottové cestoviny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Limetový librový koláč (pound cake)

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Francúzske zemiaky s klobásou a slovenskou salámou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút