Kurča na zelenom hrášku

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené a vypitvané kurča umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a osolíme. Na rajnici rozpustíme maslo, zapeníme na ňom posekanú cibuľu, pridáme pokrájané mäso a pomaly dusíme. K poloudusenému pridáme hrášok, podlejeme horúcou vodou a spolu udusíme. Naostatok pridáme posekaný zelený petržlen, troška cukru a zamiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hubový paprikáš

Náročnosť

Maskaľ

Náročnosť

České dolky

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny