Rybie filé v alobale

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Ingrediencie

500 g rybieho filé
40 g oleja
40 g masla
500 g varených zemiakov
1 dl kyslej smotany
červená paprika
mleté čierne korenie
rasca
soľ
citrón
alobal

Postup receptu

Rybie filé pokrájame na 4 rovnaké kúsky. Posolíme ho, pokvapkáme citrónom, olejom a necháme ho na chladnom mieste asi hodinu odložené. Z alobalu nastriháme štvorce, prostriedok natrieme maslom a uložíme na ne na plátky pokrájané, posolené a rascou posypané zemiaky. Na zemiaky pokladieme pripravené rybie filé, posypeme paprikou a mletým čiernym korením, polejeme lyžicou kyslej smotany a zabalíme. Na pekáči v horúcej rúre pečieme asi 25 – 30 minút. Podávame so šalátom z čerstvej zeleniny.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Čerešňové knedle

Náročnosť

Bravčový perkelt

Náročnosť

Pstruh v alobale

Náročnosť

Hanácke koláče 2.

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny