Maďarský guláš 1.

Originálny maďarský guláš s nadýchanou knedľou zaručene poteší vaše chuťové poháriky.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g hovädzieho mäsa
60 g masti
200 g cibule
2 lyžičky červenej papriky
1 feferón
soľ
mleté čierne korenie

Postup receptu

Mäso rýchlo umyjeme a pokrájame na kocky. Na rajnici rozpustíme masť a speníme na nej nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme papriku, pokrájané mäso, feferón, soľ, mleté čierne korenie a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vyparí, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená