Klasický maďarský guláš

Originálny maďarský guláš s nadýchanou knedľou zaručene poteší vaše chuťové poháriky.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Mäso rýchlo umyjeme a pokrájame na kocky. Na rajnici rozpustíme masť a speníme na nej nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme papriku, pokrájané mäso, feferón, soľ, mleté čierne korenie a dusíme vo vlastnej šťave. Keď sa šťava vyparí, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka. Podávame s chlebom, alebo s iným pečivom. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená