Hubové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Huby podusíme v troche vody do mäkka, scedíme a posekáme. Z masla, oleja, hladkej múky pripravíme svetlú zápražku, zriedime ju mliekom, povaríme v hustú kašu a vymiešame aby sa nelepila na varešku a nádobu. Do teplej kaše vmiešame huby, strúhanku, vajce, posekanú petržlenovú vňať, osolíme a okoreníme. Z hmoty tvoríme obdĺžnikové krokety, ktoré obalíme v múke, vo vajci s mliekom a strúhanke. Vyprážené podávame s tatárskou omáčkou a zemiakmi alebo zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Viedenské roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Vajcový šalát 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút