Hubové krokety

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Huby podusíme v troche vody do mäkka, scedíme a posekáme. Z masla, oleja, hladkej múky pripravíme svetlú zápražku, zriedime ju mliekom, povaríme v hustú kašu a vymiešame aby sa nelepila na varešku a nádobu. Do teplej kaše vmiešame huby, strúhanku, vajce, posekanú petržlenovú vňať, osolíme a okoreníme. Z hmoty tvoríme obdĺžnikové krokety, ktoré obalíme v múke, vo vajci s mliekom a strúhanke. Vyprážené podávame s tatárskou omáčkou a zemiakmi alebo zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená