Mäsové knedličky v omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Na masti podusíme cibuľu do ružova, zaprášime múkou, posmažíme, podlejeme vývarom a rozmiešame. Pridáme rajčiakový pretlak, soľ, čierne korenie, cukor a bobkový list. Pomaly varíme asi ½ hodiny. Medzitým z mäsovej zmesi, vajca, syru a polovice strúhanky urobíme knedličky veľkosti vlašských orechov, obalíme ich v strúhanke a vyprážame v horúcom oleji. Dáme ich do hotovej omáčky a povaríme asi 15 minút. Podávame so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Parížsky rezeň 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Karamelové mlieko

Náročnosť