Srdce na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté srdce uvaríme v posolenej vode s celým čiernym korením a bobkovým listom. Po uvarení ho vyberieme, pokrájame na plátky, dáme na postrúhanú cibuľku zapenenú na oleji, zalejeme zátrepkou z kyslej smotany a múky a povaríme. Podľa chuti ešte okyslíme, posolíme a pridáme cukor. Omáčku riedime vývarom zo srdca. Podávame s ryžou, knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Tekvicový šalát

Náročnosť

Péche Melba

Náročnosť

Miňonky

Náročnosť

Teľacie medailóniky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina