Mäsové pirohy 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Z ½ vajca, múky a malého množstva vody pripravíme cesto, ktoré natenko rozvaľkáme. K zomletému mäsu pridáme postrúhanú cibuľu, soľ, čierne korenie, vajce a strúhanku. Na polovicu rozvaľkaného cesta pokladieme malé kôpky mäsovej plnky, ktoré prikryjeme druhou polovicou cesta. Každú kôpku dookola postláčame, cesto pokrájame na rovnaké štvorčeky, ktoré zavárame do vriacej vody. Hotové pirohy polejeme roztopeným maslom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kurča Aragvi

Náročnosť

Olade

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina