Kuracie prsia na tatárskej omáčke

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

4 väčšie cibule alebo množstvo podľa chuti nakrájame na kolieska, poukladáme na plech a polejeme troškou oleja. Kuracie prsia naklepeme ako rezne, okoreníme, osolíme, poukladáme na cibuľu a na vrch dáme 1 tatársku omáčku a dáme piecť. Veľmi chutné.
Podávame s ryžou a broskyňami.
Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zimný koláč s broskyňami a Milenou

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zimná polievka

Náročnosť

Baraní pilav

Náročnosť