Hlávkový šalát s mrkvou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

4 hlávkové šaláty
šťava z pol citróna
150 g mrkvy
olej
soľ
cukor
korenie

Ingrediencie pre 5 osôb

Postup receptu

Očistený a umytý hlávkový šalát pokrájame na rezance, vložíme do šalátovej misy, osolíme a necháme chvíľku odležať. Pridáme očistenú a umytú mrkvu, ktorú najemno nastrúhame na strúhadle a zalejeme podľa chuti nálevom z oleja, soli, cukru, mletého korenia a citrónovej šťavy. Šalát zľahka premiešame a pred servírovaním vložíme na chvíľu do chladničky. Podávame ho k teplým, ale i studeným mäsovým pokrmom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Smotanová majonéza

Náročnosť

Gazdovský bravčový lalok

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Mäsové pirohy 2.

Náročnosť

Mäsová zmes na toastoch

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zeleninové mini tortičky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút