Medové kuracie kúsky

Kuracie stehná si umyjeme, osušíme a nerežme na kúsky. V miske zmiešame sójovú omáčku, soľ, čierne korenie, granulovaný cesnak a necháme marinovať aspoň 1 hodinu.
Namarinované kuracie kúsky obalíme v kukuričnom škrobe a opečieme zo všetkých strán na oleji. Následne kúsky presunieme do misky a pustíme sa do prípravy marinády.
Sójovú omáčku, med, worcestrovú omáčku, nastrúhaný zázvor, sezamový olej, pretlačený cesnak a ryžový ocot zmiešame na panvici a pridáme k nej zmes vody v ktorej sme rozmiešali 1 čl kukuričného škrobu.
Miešame až pokiaľ nám zmes nezhustne. Následne touto marinádou polejeme kuracie kúsky, pridáme sezamové semiačka a môžeme podávať. Prajeme Vám dobrú chuť!
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ