Šuhajdy

Šuhajdy pozná snáď každý. My sme použili spojenie kokosového oleja, škorice a mandlí. Veríme že spojením tejto kombinácie si náš recept na šuhajdy zamilujete!

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
0
218 Receptov

Postup receptu

  1. Vo vodnom kúpeli si roztopíme čokoládu spolu s kokosovým olejom. Rozložíme si košíčky a na dno každého košíčka dáme približne 1 pl čokolády. Dáme stuhnúť.

  2. Mandle si nasekáme, spojíme ich s cukrom, vanilkovým pudingom a smotanou a povaríme do zhustnutia. Touto plnkou naplníme zvyšok košíčka a opäť zalejeme čokoládou. Necháme stuhnúť v chladničke, ideálne 2-3 hodiny alebo pokojne aj cez noc. Prajeme Vám dobúr chuť!

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

žemle
pečivo

Najlepšie burgrové žemle

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny
bonbony
brazílska kuchyňa

Brigadeiro

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Cake pops

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rýchly slivkový koláč s mrveničkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
polievky

Ramen z vifonu

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kladdkaka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút