Nepečená kokosová roládka

Cesto /tmavé/
1/2 hrnčeka práškového cukru
4 lyžice rumu
3 lyžice kakaa
2 lyžice masla
2 lyžice kondenzovaného mlieka
1 balíček piškótov
Náplň:
1/2 masla
1 hrnček kokosu
1/2 hrnčeka práškového cukru
2 lyžica rumu
Na obalenie: kokos
Doba prípravy:
30 min. + doba na prípravu
Postup:
Piškoty rozdrvíme, alebo umelieme, zmiešame s cukrom, kakaom, rumom, maslom a kondenzovaným mliekom a vypracujeme na cesto, ktoré dáme do chladničky stuhnúť.
Na náplň zmiešame maslo, cukor, kokos a rum.
Stuhnutú hmotu z chladničky vyváľame medzi mikroténovou fóliou na plát silný asi 0.5 cm o rozmeroch 15×25 cm.
Z náplne vytvarujeme valček dlhý 25 cm a pomocou mikroténu zavinieme cesto okolo náplne. Roládu zavinieme do fólie a dáme do chladničky aspoň na hodinu na stuhnutie.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ