Pečeň na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Teľaciu pečeň umyjeme a pokrájame na rovnaké rezne. Rezne pomúčime, okoreníme a vložíme na cibuľku zapenenú na oleji, prilejeme vodu a dusíme. Mäkkú pečeň zahustíme zátrepkou zo smotany a múky a povaríme. Nakoniec posolíme a okyslíme. Podávame s ryžou, knedľou, tarhoňou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Obyčajné dolky

Náročnosť

Kokosové rezy

Náročnosť

Srnčí chrbát 1.

Náročnosť

Džuveč

Náročnosť

Dusená tarhoňa 3.

Náročnosť