Polievka z Aljašskej tresky

Náročnosť
Čas prípravy
10 hodín
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

500g Aljašskej tresky
250g mrkvy
250g petržlenu
1 väčšia cibuľa
2dcl mlieka
soľ
celé čierne korenie
olej
zeleninový bujón

Postup receptu

Cibuľu nakrájame na jemno a spolu s mrkvou a petržlenom opražíme na oleji. Pridáme na kocky nakrájanú tresku, osolíme, pridáme celé čierne korenie a zalejeme zeleninovým vývarom. Varíme do zmaknutia, zahustíme malým množstvom zátrepky a na záver prilejeme mlieko.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Virgin Hugo s bazovým sirupom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Rezne s lečom

Náročnosť

Krokety z hydiny

Náročnosť