Pečená baranina s údenou slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso posolíme, dáme na pekáč, pridáme olej, údenú slaninu pokrájanú na kocky, pokrájanú cibuľu, trochu podlejeme vodou a pečieme. Počas pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Upečené vyberieme, šťavu zaprášime múkou, spolu popražíme, pridáme lyžicu – dve rajčiakového pretlaku, rozriedime vodou, ešte povaríme a nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s ryžou a so šalátom alebo so zemiakmi a s prívarkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená