Pečená baranina s údenou slaninou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Baranie mäso posolíme, dáme na pekáč, pridáme olej, údenú slaninu pokrájanú na kocky, pokrájanú cibuľu, trochu podlejeme vodou a pečieme. Počas pečenia mäso polievame vlastnou šťavou. Upečené vyberieme, šťavu zaprášime múkou, spolu popražíme, pridáme lyžicu – dve rajčiakového pretlaku, rozriedime vodou, ešte povaríme a nalejeme na pokrájané mäso. Podávame s ryžou a so šalátom alebo so zemiakmi a s prívarkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarský guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Ananásová pena

Náročnosť

Kelový puding

Náročnosť

Pernik 1.

Náročnosť