Baklažány na turecký spôsob

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté baklažány zbavíme stopky, prekrojíme pozdĺžne na polovicu a vnútro vydlabeme malou lyžičkou. Na oleji zapeníme očistenú a pokrájanú cibuľu, pridáme posekané strúčiky cesnaku, vnútro z baklažánov, mleté čierne korenie a posekanú zelenú petržlenovú vňať. Trochu osolíme a podusíme. Potom naplníme baklažány, uložíme ich na pekáč s olejom tesne vedľa seba, na ne poukladáme kolieska paradajok a zapečieme. Podávame s chlebom teplé alebo aj studené.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Slané perece

Náročnosť

Kurací stroganov 1.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Mrkva na masle

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút

Fazuľa so zeleninou

Náročnosť