Pečené holuby

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené, vypitvané a umyté holuby obalíme plátkami údenej slaniny, ktoré priviažeme niťou, posolíme, vložíme na pekáč, pridáme olej, podlejeme horúcou vodou a pečieme. Počas pečenia polievame vlastnou šťavou. Pred dopečením slaninu odstránime a holuby dopečieme do červena. Podávame s opekanými zemiakmi a s dusenou červenou kapustou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bavorské dolky 1.

Náročnosť

Bielkove rezy so šľahačkou

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Smotanovo hubové pirôžky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút