Pečené holuby

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené, vypitvané a umyté holuby obalíme plátkami údenej slaniny, ktoré priviažeme niťou, posolíme, vložíme na pekáč, pridáme olej, podlejeme horúcou vodou a pečieme. Počas pečenia polievame vlastnou šťavou. Pred dopečením slaninu odstránime a holuby dopečieme do červena. Podávame s opekanými zemiakmi a s dusenou červenou kapustou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pikantný kapor

Náročnosť

Jarná misa 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vločková kaša

Náročnosť

Moravská kapusta

Náročnosť