Pečeňová omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Na oleji speníme očistenú postrúhanú cibuľu, pridáme pomletú rascu, umytú pomletú pečeň, zamiešame a dusíme. Podľa potreby ju mierne podlievame horúcou vodou. Múku popražíme nasucho do ružova, pridáme mlieko, povaríme, osolíme a spojíme s udusenou pečeňou. Podávame k nej zemiaky a šalát.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bielkove rezy so šľahačkou

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny 30 minút

Jarný šalát

Náročnosť

Kukuričná kaša

Náročnosť