Pečeňové rizoto s hubami

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Pečeň umyjeme, odblaníme a pokrájame na malé kocky. Potom ju dáme na rozpustenú masť a udusíme do mäkka. Na polovici pokrájanej slaniny opražíme postrúhanú cibuľu, pridáme prebratú prepláchnutú ryžu, soľ, mleté čierne korenie, majoránku, podlejeme horúcou vodou a udusíme do mäkka. Huby očistíme, umyjeme a pokrájame. Zvyšok slaniny pokrájame, rozpustíme, pridáme huby a udusíme. Udusenú pečeň, ryžu a huby zmiešame, dochutíme vegetou a spolu ešte dodusíme; Každú porciu rizota posypeme posekanou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krúpy s hríbmi

Náročnosť

Žĺtkové krúžky

Náročnosť
maďarská kuchyňa

Klasický maďarský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Sarma

Náročnosť