Dusený karbonátok 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie a teľacie mäso zomelieme, pridáme vajce, namočený a vytlačený sendvič, soľ a spolu dobre premiešame. Z masy sformujeme karbonátky, ktoré poukladáme do menšieho pekáča, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a do hotovej zamiešame čerstvé maslo.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Krupicový zvitok

Náročnosť

Guláš zo srdca

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Margot muffiny

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jarná misa 1.

Náročnosť