Karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Ingrediencie pre 6 osôb

Postup receptu

  1. Hovädzie a teľacie mäso zomelieme, pridáme vajcia, namočený a vytlačený sendvič, soľ, majorán, čierne korenie, múku a spolu dobre premiešame. Z masy sformujeme karbonátky, ktoré poukladáme do menšieho pekáča, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. Šťavu zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a do hotovej zamiešame čerstvé maslo.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapor na modro

Náročnosť

Parené buchty

Náročnosť

Šalát z pečeného mäsa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Karlovarská roláda

Náročnosť

Kežmarské rezy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút