Pernik 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Ingrediencie

500 g cukru
350 g ražná múka
350 g pšeničná múka
5 vajec
10 g sódy bikarbóny
1 bal korenia KOTÁNYI Mix Perník
15 g medu

Ingrediencie pre 10 osôb

Postup receptu

4 vajcia, cukor a 1 balik koreni do perníka vyšľahať s ľahko zohriatym medom v mixeri do peny. Ražnú múku a pšeničnú a sódu bikarbónu zmiešať s penovou masou, cesto ľahko vymiešať a ponechať v chladničke cez noc. Cesto nevyvaľkať veľmi tenko a formičkami vyrezať, potrieť vajcom alebo ozdobiť bielkom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ruský biftek

Náročnosť

Sekané bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Zeleninová polievka mliečna

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút