Rolované bravčové stehno

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté mäso rozkrojíme na plátok, ktorý opatrne naklepeme, posolíme, poukladáme naň plnku, stočíme do rolády a obtočíme niťou. Posolíme, dáme na horúci olej opiecť, pridáme polovicu pokrájanej cibule a necháme ju zapeniť. Potom podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Z mäkkého mäsa odstránime niť a pokrájame.
Plnka: Poodkrajované mäso z rolády zomelieme so zvyškom cibule, pridáme vajce, namočenú a vytlačenú žemľu, soľ, korenie a všetko spolu dobre vymiešame. Napoly uvarenú mrkvu, pečeň a parízer pokrájame na kocky a primiešame do pripraveného pomletého mäsa. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mandľová torta

Náročnosť

Slivkový koláč 1.

Náročnosť

Pór s maslom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút