Nátierka z bryndze a nivy

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Maslo vymiešame do peny, pridáme pretretú bryndzu a nivu a dobre premiešame. Nátierkou natrieme opečené plátky žemlí a ozdobíme ich štvrtkami alebo kolieskami vajec uvarených na tvrdo a listami hlávkového šalátu alebo posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzie mäso pečené na víne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Husacia pečeň

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Mozgová nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút