Hovädzie rezne na smotane s uhorkami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri väčšie alebo osem menších rezňov, ktoré trocha naklepeme, osolíme, okoreníme, na horúcom oleji z jednej i druhej strany opečieme a vyberieme na tanier. Do oleja po opekaní dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, za stáleho miešania ju speníme, pridáme opečené rezne a mletú červenú papriku, trocha podlejeme horúcou vodou a prikryté dusíme. Keď sú rezne skoro mäkké, šťavu zahustíme zátrepkou pripravenou z kyslej smotany a múky a ešte trocha povaríme. Nakoniec pridáme na malé rezance alebo kocky pokrájané uhorky a necháme ich v omáčke spariť. Podávame s dusenou ryžou alebo s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené košíčky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Hubové rezne

Náročnosť

Slivkový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút