Karfiolová polievka 3.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistený a na ružičky rozobraný karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka, zahustíme nasucho opraženou múkou rozmiešanou v troche vody a spolu po varíme. Hotovú polievku ochutíme čerstvým maslom, mliekom a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rajčiaky plnené vlašským šalátom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Rizoto

Náročnosť

Žĺtkové listy

Náročnosť

Lekvárové pirohy s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút