Tvarohový koláč 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V múke rozmiešame soľ a preosejeme. Pridáme maslo, žĺtky a smotanu, zamiesime cesto a rozdelíme na dva diely. Jeden diel rozvaľkáme, dáme na plech, natrieme tvarohovou plnkou, založíme druhým rozvaľkaným dielom, popicháme vidličkou, trošku potrieme smotanou, vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Upečený a vychladnutý koláč pokrájame a posypeme práškovým cukrom.
Tvarohová plnka: Pretlačený tvaroh rozmiešame s práškovým a vanilkovým cukrom, nastrúhanou citrónovou kôrou a smotanou. Ďalej pridáme múku, hrozienka, z bielkov vyšľahaný tuhý sneh a spolu premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Caprese

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bedla na rasci

Náročnosť

Pečeň v alobale

Náročnosť