Tvarohový koláč 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

V múke rozmiešame soľ a preosejeme. Pridáme maslo, žĺtky a smotanu, zamiesime cesto a rozdelíme na dva diely. Jeden diel rozvaľkáme, dáme na plech, natrieme tvarohovou plnkou, založíme druhým rozvaľkaným dielom, popicháme vidličkou, trošku potrieme smotanou, vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Upečený a vychladnutý koláč pokrájame a posypeme práškovým cukrom.
Tvarohová plnka: Pretlačený tvaroh rozmiešame s práškovým a vanilkovým cukrom, nastrúhanou citrónovou kôrou a smotanou. Ďalej pridáme múku, hrozienka, z bielkov vyšľahaný tuhý sneh a spolu premiešame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená